0

HOT LISTBij een nieuw jaar vinden we dat daar ook een nieuwe garderobe bijhoort. We nemen de quote “New year, New me” heel erg serieus en daarom is het tijd voor een transformatie waar Kim Kardashian trots op zou zijn. De realityster kwam laatst met het enthousiaste nieuws dat ze haar hele garderobe en stijl wilt veranderen.

Wij nemen haar goede voornemen al te graag over en gaan helemaal los. Met tassen zijn we eigenlijk nooit te stoppen, want een vrouw kan daar nooit genoeg van hebben. Je wil je outfit helemaal on point gestyled hebben en daarom vinden we dat je best jezelf kan trakteren op een prachtige crossbody bag.

Dit seizoen kun je met de kleine tasjes best wel uitpakken qua kleur. Neonkleurige tasjes zagen we namelijk al eerder op de catwalk van Dior, Alexander Wang, Armani en tijdens de donkere winterdagen laat de zon zich nauwelijks zien en daarom kun je best wel je outfit wat flair geven. Ben je niet zo gek van kleur en wordt je warm van de kleur zwart? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg crossbody bags waar je hartje van gaat smelten.

Bekijk de crossbody bags hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties