0

HOT LISTWe zitten alweer op de 10de maand van het jaar en misschien ben je nu alweer hard aan het sporten voor een killer body voor volgend jaar zomer. Celebs zijn niet zo aan seizoenen gebonden en zitten bijna wel elke dag te zweten in de gym. Zij hullen zich dan ook in te gekke sport outfitjes.

Zo wordt Vanessa Hudgens heel vaak door paparazzi gespot met een yoga matje. Ze gebruikt dit matje zelfs als een manier om zich onherkenbaar te maken tegenover fotografen (slim). De actrice is helemaal gek van yoga en sport soms wel twee keer per dag. “I love to practice yoga because it’s good for the mind and the soul”, aldus Vanessa.

Khloe Kardashian is ook wel een sportfanaat en peigert zichzelf elke dag af in de gym. Dit doet ze dan ook geheel in stijl net als topmodel Candice Swanepoel. Zij hult zich graag in sportleggings met te gekke prints. Tja, zelfs als je gaat sporten kun je dat natuurlijk fashionable doen.

Bekijk de foto’s van fanatieke celebs hieronder. Zin om te sporten én een nieuw outfitje te scoren klik dan op één van de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties