0

Vanavond nog geen plannen? Wij geven jou de leukste tips op het gebied van food, fun & nightlife. En fun it is. De Supperclub ken je zeker, een icoon in het Amsterdamse nachtleven. Leuk: je kunt er weer naar toe, en nu in het pand waar Odeon vroeger zat.

Supperclub
Supperclub

De Supperclub is meer dan een restaurant, een galerie, een bar of club. Het is al het bovenstaande. Supperclub brengt je een nacht vol spektakel, van spannende food concepten, vernieuwende dj's, spraakmakende performances, tot kunstzinnige visuals. Iedereen speelt hier een rol en vult gedurende de avond het witte decor in. We hopen dat je je mooie sokken hebt aangetrokken. Want nadat je de zilveren deur van de oude theaterzaal instapt, gaan de schoenen uit. Let niet op etiquette of goede tafelmanieren!

En voor ieder wat wils: op hetzelfde adres zitten ook HOPPA! en Apt. gevestigd. HOPPA! is het proeflokaal voor de lekkerste Amsterdamse biertjes. In deze kleine, intieme bar kan je terecht voor een Amsterdamse dorstlesser, een speciaal bier of een ‘zware jongen’ en is dit de enige plek waar twee liter growlers gevuld worden met verschillende mooie bieren.

hoppa
HOPPA!

Apt, afgeleid van het Engelse apartment, is lekker huiselijk. Hier luister je naar jazz en blue note, terwijl je achterover leunt op de veel te comfortabele banken en aan een Old Fashioned nipt. In de achterste ruimte, The Copperbar, kijk je mee hoe de mooiste cocktails onder de operatielamp ontwikkeld worden.

apt
Apt.

Dussss... heb je zin in een mooie avond? Ga dan naar de Singel 460 in Amsterdam.

www.supperclub.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties