0

HOT OR NOTHet nieuwe jaar is aangebroken en dan betekent 365 dagen aan nieuwe kansen en modefeestjes. Wie zegt dat zwart het nieuwe zwart is, is moet dit jaar bij zichzelf te rade gaan, want vrolijkheid en optimisme is wat de klok slaat. Zeker als het aan dit onweerstaanbaar lieve pakje ligt.

De troetelbeertjes bestaan al sinds de jaren ’80 en velen van ons zullen dan ook met de vrolijke beetjes opgegroeid zijn. Een beetje nostalgisch worden we dus bij het zien van dit pakje bezaaid met de regenboogbeertjes en willen direct “troetelbeertjes straal” roepen. Waan je met dit co-ord in Troetelland, want alle beertjes zijn aanwezig. Zo zien we Zonnebeertje, Knuffelbeertje, Wensbeertje, Hartebeertje, Lachbeertje, Brombeertje, Slaapbeertje en Geluksbeertje.

Maar, wat vind jij van dit pakje? Voel je de troetelbeertjesvibe en heb je helemaal zin om te stralen in Troetelland of is vind je het wanstaltig lelijk en voel je je direct een Brombeertje? Bekijk het co-ord hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Is dit Troetelbeertjes pak...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties