0

BLAKEHeb je net die UGGs naar het aller achterste hoekje van de kast verbannen, had je net besloten om alleen die UGGs nog maar stiekem indoor te dragen? Goed nieuws, want volgens VOGUE mogen ze weer! Openlijk en niet alleen op weg naar je yogalesje, maar altijd en overal.

The return of the UGG boot kopte de Britse modebijbel. Afgelopen jaar deed de Birkenstock sandaal al zijn herintrede in de modewereld, het liefst met grijze wollen sok, en nu is het aan de UGG om zich een weg naar de high street fashion te banen. In 2004 droeg Sienna Miller ze in haar bohemian it-girl jaren. Het ging om een vrije, make-uploze, onbezorgde maar sun kissed look. Ook Carrie Bradshaw droeg ze met een boyfriend jeans met verfspatten en een kroontje. Blake Lively is zowel op de set als daarbuiten groot fan van de comfi boots.

Maar, dit jaar wordt de UGG anders gedragen. Stijlvol, glamorous en zeker niet met een joggingbroek of mom jeans. Welke combinaties kunnen wel? Draag ze met een make-uploze look. Combineer slim, het gaat om contrast dus met een sexy netpanty. Draag ze in combinatie met een vintage jurkje of oversized knit of combineer de UGGs met een oversized witte blouse of blazer en blote benen.

Bekijk een aantal looks hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Zijn de Ugg boots...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.uggaustralia.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties