0

HOT OR NOTDacht jij über cool te zijn met je helix piercing? Think again, want er is een nieuwe trend op het gebied van lichaamsversiering aan het ontstaan. Voordat je verder leest en kijkt, de trend is niet heel erg smakelijk te noemen en is moeilijk te verdragen op een nuchtere maag.

Wij zijn de lenspiercing, ook wel de clear lens facial piercing nog lang niet vergeten, maar toch lijken de echte piercing fanaten zich al weer te focussen op een nieuwe trend. Wij stellen je voor aan de ooglid piercing. Voor degene die een beetje mascara en ogenschaduw niet genoeg versiering van het oog vinden is dit wellicht een geschikte oplossing. Om je oog te voorzien van zo’n leuk metalen ringetje moet deze natuurlijk wel eerst doorboord worden en dat gebeurd met een flinke naald. Maar ja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden nietwaar?

Wij vragen ons vooral af hoe je slaapt met een ooglid dat doorboord is met een zilveren staaf. Ga jij je wagen aan een ooglid piercing of draait je maag al om bij het idee? Kortom is de piercing hot or not?

Bekijk de foto en laat je stem achter. Liever een leuk oorbelletje bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Is de ooglid piercing...?

View Results

Ooglid piercing

Cheap Monday Letter Ear Cuff bij Asos.com

Cheap Monday Letter Ear Cuff bij Asos.com

Designsix Sunburst Yellow Spike Earring bij Asos.com

Designsix Sunburst Yellow Spike Earring bij Asos.com

www.asos.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties