0

HOT OR NOTEr zijn van die trends die in eerste instantie niet echt met open armen worden ontvangen. Één daarvan is de broek met wijde pijpen. Sommigen noemen het onvrouwelijk en anderen vinden de broek voornamelijk heel erg onflatteus.

Al die kritiek lijkt onterecht, want de high waisted slouchy trouser is een echte musthave voor komende zomer! De wijde pijpen passen helemaal binnen de huidige jaren ’70 trend die heerst in modeland. Naast wijde jurken, jumpsuits en veel kleurgebruik is de flaired pants helemaal seventies proof. 

Het fijne aan deze broek is dat iedereen hem kan hebben en het je benen optisch langer doet lijken. Combineer de broek met killer heels voor een sexy en vrouwelijk effect of ga voor de andere trend van nu en draag er een crop top bij. 

Ben jij het er ook mee eens dat we de skinny jeans wat vaker in de kast moeten laten liggen en massaal voor deze trendy trouser moeten gaan, of vind je deze trend een echte no go? Indien je wel enthousiast bent geraakt, klik dan op onderstaande foto’s om ze meteen te bestellen.

Is de high waisted slouchy trouser...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties