0

HOT OR NOT De vol getatoeëerde billen van Cheryl ColeTatoeages, you love it or you hate it. Natuurlijk heeft het er ook mee te maken in welke mate je het je lichaam laat sieren. Één kleine tattoo op een onzichtbare plek is immers wat anders dan tien plaatjes verspreid over je lichaam.

Dat zangeres Cheryl Cole wel fan is van een tatoeage, blijkt maar weer. Begin dit jaar verscheen ze ten tonele met grote rode rozen die haar onderrug bedekten. Voor Cheryl was deze afbeelding nog niet groot genoeg; ze liet het plaatje doortrekken tot onder haar billen…

De zangeres laat weten dat het een lang proces was; haar onderrug moest nog bijgewerkt worden toen tatoeëerder Nikko Hurtado aan haar achterwerk begon. In totaal heeft ze vijftien uur op haar buik moeten liggen om Nikko zijn werk te laten doen. Hij noemt Cheryl een echte bikkel.

Er zit geen betekenis achter de tatoeage. Ze vond het gewoon een mooi ontwerp en deze rode, Engelse rozen zijn haar favoriete bloemen, maar wat vinden jullie? Zouden jullie ooit zo’n grote tatoeage laten zetten of is dit een tikkeltje too much? Kortom is de tatt van Cheryl Cole Hot or Not?

Bekijk de foto hieronder en breng je stem uit!

Is de tatoeage van Cheryl hot or not?

View Results

nikko hurtado tatoo artist foto cheryl cole tatoeage

cheryl cole tattoo rozen hot or not

Zangeres Cheryl Cole

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties