0

HOT OR NOTNaarmate je ouder wordt heb je alles in de mode al een gezien of gedragen. Zo waren daar deze zomer de bomberjacks, de waterschoentjes met een hak en de crop tops die wij in de jaren ’90 nog droegen onder de noemer buiktruitjes.

We zworen deze extreem lelijke items nooit meer te dragen, plaatsten ze in de categorie modeflater en bij het bladeren door oude fotoboeken kregen we toch een last van schaamte. Nope, de jaren ’90 was een parade van modemissers volgens ons. Of toch niet? Want die waterschoentjes met glitters en hakjes zijn eigenlijk best leuk, net als die bomberjacks met tropische prints en is er nog iemand die geen crop top voor de zomer van 2014 heeft aangeschaft?

Maar, er is één item die het maar moeilijk heeft met zijn comeback en dat is de scrunchie. Het haarelastiekje werd door Carrie Bradschaw in Sex And The City met de grond gelijk gemaakt en ondanks modeseries in Vogue en een Instagramaccount volledig gewijd aan de scrunchie lopen we nog niet massaal met de wokkel in ons haar.

Maar wat vinden jullie? Mag de scrunchie met het daarbij horende palmboomstaartje in de jaren ’90 blijven of zijn jullie net als dit Instagram account helemaal in de ban van de wokkel en help je graag mee aan zijn comeback?

Bekijk de foto’s hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Is de scrunchie...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties