0

HOT OR NOT Lily AllenLily Allen staat niet bepaald bekend als style icoon of it-girl. Toch was de zangeres ooit de muze van Karl Lagerfeld, was ze model voor Chanel en werd haar bruidsjurk speciaal ontworpen door Mister Karl himself.

Met Kaiser Karl als je persoonlijke vriend lijkt een modeflater bijna onmogelijk. Nu spotten wij Lily Allen in een heel elegant outfitje. Ripped skinny jeans; check, tweed manten; check, winged sunglasses; check, haar in een kunstige vlecht; check, Louboutins; check. Maar, dan blijft ons oog rusten op die opvallende furry tas en even vragen wij ons af of het hier om een fluffy puppy gaat.

Karl Lagerfeld ging voor zijn collectie voor Fendi weer behoorlijk met bont aan de haal en hij is ongetwijfeld het brein achter deze bonttas, maar wat vinden we van deze tas? Een Chanel boy bag was beter geweest of deze tas is een enorme eye-catcher en maakt de outfit helemaal af! Kortom is de tas van Lily hot or not?

Bekijk de outfit van Lily Allen hieronder en laat je stem achter. Ook een furry bag aan de haak slaan? Klik dan op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

Is de tas van Lily Allen...?

View Results

Lily Allen

Lily Allen

Lily Allen handtas

ASOS Faux Fur Cross Body Bag With Double Zip bij Asos.com

ASOS Faux Fur Cross Body Bag With Double Zip bij Asos.com

Owl Baguette shoulder bag with mink and fox fur van Fendi bij MyTheresa.com

Owl Baguette shoulder bag with mink and fox fur van Fendi bij MyTheresa.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties