0

HOT or NOT hand cuffGoogle je het woord ‘handcuff’ en je zoektocht eindigt bij Fifty Shades Of Grey taferelen of bij items die meer geschikt zijn voor misdaad bestrijden dan een rode loper. Sinds het enorme succes van de Fifty Shades Of Grey serie zijn vrouwen wereldwijd in de ban van handcuffs, maar of dit ook achter de nieuwste accessoire trend van het moment zit?

De handcuff is namelijk hard op weg om langzaam alle handen van fashionista’s te veroveren. De handlet of palm bracelet ziet er misschien uit alsof er iets mis is gegaan bij het afdoen van je armband, maar dit hoort zo. Sarah Jessica Parker werd met een handcuff gespot op de rode loper en ook blogger Soraya Bakhtiar ging overstag. Zagen we eerder al nagelringen, jup ringen voor je nagels, en knuckle rings. Dit item gaat nog een stapje verder aangezien het een sierraad is voor je handpalm.

Maar, wat vinden jullie van de nieuwe trend? Verschrikkelijk, alsof er iets mis is gegaan met je armband? Of, te gek! Wat een elegant item. Bekijk de handlets hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Is de handlet...?

View Results

Soraya Bakhtiar

Soraya Bakhtiar

Soraya Bakhtiar

Soraya Bakhtiar

LeiVanKash

LeiVanKash

LeivanKash

LeivanKash

Haya Rose Quartz Opalite handcuff bij LeiVanKash.com

Haya Rose Quartz Opalite handcuff bij LeiVanKash.com

www.leivankash.com

(Beeld: Instagram)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties