0

HOT OR NOTHoewel de meeste van ons doorgaans toch trouw blijven aan de skinny jeans zijn er dit jaar een paar nieuwe jeans trend opgedoken vastbesloten die skinny van de troon te stoten. Zo zagen we al regelmatig de flared jeans voorbij komen, maar ook de cropped jeans overwint belangrijk terrein.

Met name de cropped flared jeans zien we steeds vaker opduiken in het straatbeeld. De hoogwaterbroek met een licht uitlopende wijde pijp is favoriet bij menig it-girl en blogger, maar wat vinden we van deze broek? Isabel Marant heeft de broek al tijden in haar collectie en dat is geen wonder want Parisiennes kunnen deze look natuurlijk moeiteloos rocken. Je draagt de broek volgens it-girls met hakken, sandalen of sneakers.

Wat vinden jullie van deze broek? Nee bedankt, alleen handig als de straten zijn ondergelopen, blijven de broekspijpen lekker droog of super cool, deze broek voeg ik toe aan mijn zomer garderobe. Bekijk de broeken hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Is de cropped flared jeans...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties