0

HOT OR NOTDit modeseizoen hebben we allemaal te kampen met nostalgische gevoelens naar de jaren ’90. Met dank aan de crop tops, tuinbroeken, Nikies en bomberjackets herleven wij de nineties, maar ook Cara Delevingne beleefde dit weekend haar Clueless momentje.

Dankzij Cher Horowitz uit Clueless werden de overknee socks in één klap razend populair. Recentelijk hebben wij ook Taylor Swift en Katie Perry met de kniesokken gespot en nu is het aan fashion darling Cara om haar Clueless momentje te pakken.

Er is veel gaande in de look van Cara. Van het sjaaltje in haar haren, via de kleine ronde zonnebril met spiegelglazen tot aan het grote gouden boyfriend horloge naar de zwarte kniekousen en blauwe hoge sneakers. Hoewel wij fan zijn van de look van Cher Horowitz in Clueless weten wij het anno 2014 nog zo net niet, maar wat vinden jullie? Zijn de overknee sokken hot or not?

Bekijk de look van Cara Delevingne hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Zijn de kniesokken van Cara Delevingne...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties