0

birkenstock 150Afgelopen zomer zag je geen blogger zonder de gezondheidssandalen aan haar voeten en werden deze schoenen in één klap een ware trend. Uiteraard loopt dit schoeisel goddelijk en konden weinig fashionista’s afscheid nemen toen het weer kouder werd.

Nu komt Birkenstock, de grootste fabrikant van de gezondheidssandalen, met een variant van de schoenen voor in de winter. De wintercollectie bestaat uit drie verschillende modellen die allemaal een faux fur voetbed hebben. Door dit nep bontje aan de binnenkant is het dragen van sokken zelfs overbodig en blijven je voeten heerlijk warm.

Je hebt slippertjes met één band die nou niet bepaald winterproof zijn, want de voeten zijn nog steeds bloot. Je hebt de dichte variant slippers met een suède bovenkant en gympen waarvan de zolen rondom voorzien zijn van een band van faux fur. De schoenen deden ons eerder denken aan lekker pantoffels voor binnen, dan er daadwerkelijk de straten mee te trotseren.

Wat vinden jullie? Zijn deze winter Birkenstock hot or not? Laat je stem hier beneden achter.

Zijn de winter Birkenstock hot or not?

View Results

  • birkenstock 500
    Openingceremony: "Say hello to the weekend's coziest kicks: Above, shearling-lined sandals & clogs from #Birkenstock in steel blue; below, furry platform loafers from #LowClassic in navy & burgundy"

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.instagram.com/openingceremony

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties