0

HOT LISTCartoons doen het goed in de fashion en deze getekende karaktertjes worden als inspiratie gebruikt voor allerlei mogelijke items. Zo zagen we ‘The Simpsons’ al voorbijkomen bij collecties van Jeremy Scott en Forever 21 en ook het vrolijke Disney muisje Mickey Mouse is populair in de mode.

Dit najaar zul je de zwart-witte muis met zijn grote ronde oren veel op kledingstukken en accessoires tegenkomen. Leuke prints vol met kleine Mickey’s of een portret van het Disney karakter kom je tegen op jurkjes, t-shirts en sweaters. De creatie van ontwerpster Zoe Karssen voegt een humoristisch tintje toe met de handen van de muis op het zitvlak van een joggingbroek. Die vriendelijke Mickey heeft volgens haar ook nog een stoute kant.

Naast de kleding dat zich beperkt tot printjes, kun jij jezelf ook omtoveren tot een echte Mickey. Met de grote zwarte ronde oren als diadeem kan jij in één klap doorgaan voor zijn vriendinnetje Minnie Mouse. Daarnaast zijn er nog prachtige accessoires zoals horloges waar het muisje op afgebeeld staat.

Bekijk de onderstaande beelden voor inspiratie. Wil jij ook graag een item met Mickey Mouse? Klik dan op onderstaande items om direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties