0

BOOTSDe meeste fashionista’s kijken vaak op tegen de herfst en de winter en willen het liefst een lange winterslaap houden. Gelukkig maken het aantrekken van de mooiste laarzen deze seizoenen een stuk minder erg en vooral de knielaarzen maken ons girls helemaal happy.

Bloggers en it-girs lieten het ons al begin van de herfst aan ons zien, de knielaarzen zijn een trend en kunnen in het najaar absoluut niet ontbreken aan jouw voetjes. Naast dat dit item prachtig staat, zijn ze ook nog eens heel praktisch. Door de hoogte is een groot deel van jouw been beschermd tegen de kou en zal het een stuk minder erg zijn om de straat op te gaan.

De over the knee boots komen er in allerlei soorten en maten, maar vooral de kleur zwart doet het goed bij deze trend. Als jij niet van plan bent dit item te dragen in de gietende regen, kies jij voor een mooie suède exemplaar. Op een leren broek staan de knielaarzen in hetzelfde materiaal stunning en lijkt het één geheel. Combineer de laarzen met een broek of rokje, hoe dan ook, het staat onwijs sexy!

Bekijk de onderste beelden voor inspiratie. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties