0

HOME TIP Sfeervolle houten tafel met modern randjeHoud jij ervan om in je huis een woonboerderij look te combineren met een strak, modern interieur? Je kunt ervoor kiezen om een mengelmoes aan meubels en accessoires in je huis te zetten, maar beter ga je voor meubels die van beide iets hebben!

Deze notenhouten tafels van Vanouds zijn geheel handgemaakt. Het blad is gesneden uit walnotenhout en natuurlijk is geen boom hetzelfde; iedere tafel is dus uniek in zijn soort. Het robuuste houten tafelblad wordt gesierd door een dikke laag epoxy, die voor bescherming zorgt en het bovendien een geweldige, moderne uitstraling geeft.

De tafels zijn gemaakt van bomen die door bosbeheer zijn aangewezen om gekapt te worden. Dit zorgt er dus voor dat je niet alleen een mooie, maar ook een milieuvriendelijke tafel in huis haalt!

Bekijk hem hieronder! Kijk op de site van Vanouds voor meer informatie en de contactgegevens als je hem wilt aanschaffen.

vanouds tafel hout met epoxy laag1 vanouds tafel hout met epoxy laag2 vanouds tafel hout met epoxy laag3www.vanoudsamsterdam.com

(Beeld: Delano Pikart)

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties