0

originele kerstbomen 150Alle fashionista’s proberen uniek te zijn als het op hun modestijl aankomt en willen absoluut niet meelopen met de massa. Alleen doen we dit wel als het op andere dingen in het leven aankomt, zoals met kerst.

Een grote groene denneboom volhangen met kerstballen, lampjes en slingers is natuurlijk hartstikke standaard. Als fashionista wil jij ook jouw kerstboom er laten uit springen, net als jouw unieke kledingstijl. Kies daarom deze kerst niet voor de ouderwetse kerstboom, maar voor een houten exemplaar die we uiteraard wel gaan versieren.

De houten kerstboom komt er in allerlei leuke varianten, dus genoeg keuze en het past gegarandeerd bij ieder interieur. Als jij helemaal dol wordt van al die knipperende lampjes dan laat je die achterwege en versier je jouw unieke boom met ontzettend veel ballen. Als jij wel een warm sfeertje wil creëren door lichtjes, kan je bij sommige exemplaren zelfs kiezen voor echte kaarsjes. Natuurlijk is het wel oppassen geblazen, maar als je ze ver genoeg van het hout afhoudt kan het prima!

Bekijk de onderstaande foto’s voor inspiratie. Wil je bestellen? Klik dan op één van de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties