0

TAPIJTMOODIn het najaar blijven de meeste van ons toch vaker thuis door het slechte weer en dan wil je natuurlijk wel dat jouw huisje er op zijn gezelligst uitziet. In de avond worden de kaarsjes aangestoken en een lekker warm tapijtje maakt het helemaal compleet.

Een tapijt kan in één klap voor een totaal ander sfeertje in jouw woonkamer zorgen en voelt ook nog eens heerlijk aan als je met blote voeten door het huis loopt. In alle mogelijke soorten en maten komt deze binnenhuis accessoire voor en staat ook onwijs leuk in de slaapkamer of in bijvoorbeeld de keuken. Ben jij toe aan een nieuwe kleur in jouw huis, maar durf je niet in één keer alle muren pimpelpaars te gaan verven? Kies dan gewoon voor een tapijt in je favoriete kleur en de kamer heeft gelijk een heel andere sfeer.

Zorg dat jij de warmte binnenhaalt door middel van een tapijtje van bijvoorbeeld Westwing Home & Living. Dit merk heeft kleedjes die gegarandeerd bij alle huidige interieurs passen, maar het huis net een stukje gezelliger maken. Het terrasweer mag dan voorbij zijn, maar laat het bankhang seizoen met een beker warme chocolademelk maar van start gaan met jouw nieuww tapijt in huis!

Bekijk de onderste beelden voor inspiratie. Wil je bestellen? Klik dan op één van de items.

 

 

 

www.westwing.me

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties