0

150Fashionista’s zijn vaak op zoek naar de mooiste interieur spullen om hun kamers prachtig in te richten. Een poefje is bijvoorbeeld een meubelstuk waar je ontzettend veel mee kan. Plus, het kan ook nog eens leuk bij je interieur kan staan.

Om jou daar een beeld bij te geven, hebben we een aantal mooie inspiratiebeelden op een rijtje gezet. Een poef kun je bijvoorbeeld gebruiken om op te zitten, of om een leuke schaal op te leggen met gezellige kaarsjes erop. Een opvallend gekleurde poef is daarnaast ook erg leuk om je interieur mee op te fleuren door het kleurdetail.

De oubollige versies die bij je oma en opa in huis stond zijn allang weer verleden tijd. Tegenwoordig zijn er namelijk hartstikke mooie designers poefjes verkrijgbaar; zo zijn de gehaakte poefjes helemaal hot en zijn we verliefd op poefjes met een bohémien vibe. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit talloze vierkanten en ronde varianten.

Bekijk de inspiratiebeelden hieronder. Uiteraard hebben we een daaronder genoeg mooie shop tips voor je op een rijtje gezet. Zin om te bestellen? Klik dan op de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties