0

Alba home diptic 150Niks zo leuk als ontdekken hoe de sterren wonen. Helaas zijn ze niet allemaal even happig om ons toe te laten in hun privé vertrekken. Maar eens in de zoveel tijd valt een celebrity te strikken voor een reportage in bijvoorbeeld een interieur magazine.

De laatste ster bij wie we een kijkje kunnen nemen is Jessica Alba. Van haar eerst verdiende geld kocht ze een huis in Los Angeles dat haar deed denken aan een boomhuis door het mooie licht, het uitzicht en de wenteltrap. Omdat de eigenaresse van The Honest Company geen afstand kan doen van het sentimentele bezit, heeft ze besloten het opnieuw in te richten en te verhuren aan vakantiegangers.

Samen met interieur stylisten gaf Jessica haar huis een goed gelukte ‘nautical jewellery box’ make-over. Door Domaine.com liet zij het stulpje vervolgens op de foto zetten. Het resultaat mag er wezen! Het appartement heeft veel blauwe muren, vintage meubels en bijzondere accessoires. Ook zien we veel kunst aan de muren hangen en is het balkon van het huis om bij weg te dromen.

Kijk hieronder mee naar de foto’s van de nieuwe place to stay in LA! De rest kun je hier zien!

  • main.original.585x0-21
  • main.original.585x0-6
  • main.original.585x0-20

(Beeld: http://www.domainehome.com/)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties