0

tom ford 150Gluren bij de buren is altijd leuk, maar een kijkje in het huis van een beroemdheid is nog net even wat spannender dan bij ‘Annie op de hoek’. Laat staan hoe het huis eruitziet van een wereldberoemde modeontwerper! Benieuwd? Kijk dan met ons mee!

Het Londense optrekje van Tom Ford staat namelijk in de verkoop, wat betekent dat er foto’s zijn van zijn prachtige huis. Het stulpje staat in de Britse hoofdstad en ademt een echte Londense cool vibe uit. De designer heeft hier van 1994 tot 2004 gewoond, sinds die tijd is het huis van andere bewoners geweest, maar is er aan het interieur weinig gedaan. Ook zeggen de huidige bewoners Gucci schetsen te hebben gevonden toen zij het huis betrokken. Wellicht liggen er nog steeds een paar te wachten om gevonden te worden onder een losse plank.

Het huis beslaat twee verdiepingen (split-level), is enorm licht dankzij mooie grote ramen en bijna 85 vierkante meter groot. Het ligt in de mooie buurt Radcliffe Gardens, waardoor je vanaf het dakterras een prachtig uitzicht over Londen hebt. Verder heeft het huis een grote master bedroom met een ensuite badkamer en een grote open ruimte voor de keuken, woon- en eetruimte. De trap naar de split-level bovenverdieping is van roestvrij staal en geeft een industriële look aan het hele huis.

Voor 1,5 miljoen pond ben jij de nieuwe eigenaar van het prachtige pand. Wij komen in dat geval graag een keertje op de koffie!

Bekijk de foto’s van Tom Ford’s oude huis hier!

  • tom ford 500

(Beeld: www.tomford.com/)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties