0

Jayne Min interieurNiet-Nederlanders zijn altijd hartstikke verbaasd dat wij ongegeneerd met de gordijnen open in onze huizen rondlopen. Kennelijk is het voor hen ontzettend gek dat je overal naar binnen kan kijken, maar voor ons is het doodnormaal. Al maken wij er stiekem wel eens misbruik van en gluren we overal naar binnen. Wie weet wat voor een interieur ideeën je zo tegenkomt!

Eerlijk is eerlijk, écht goed kan je een interieur natuurlijk niet bekijken als je er langs flitst op je fiets. Verder dan een muurkleur, behangetje of een eventuele kast kom je niet. Extra leuk is het om een echt goed kijkje in iemands huis te nemen en dan liever niet bij je buurvrouw, maar bij iemand die er verstand van heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van het interieur van een blogger/styliste? Dat móet mooi zijn.

En dat klopt, Jayne Min liet haar huis voor Domaine.com op de foto zetten en als je van een industriële meets bohémian look houdt, dan zit je gebakken. Jayne woont in een soort oud pakhuis in LA en heeft een prachtig, eindeloos hoog balkon en prachtige industriële ramen. Haar huis is één grote ruimte: het geeft dus echt een loft/studio-achtig gevoel maar dan in XL formaat. Door natuurlijke materialen te combineren met fleurige accessoires houdt ze het interieur levendig terwijl ze het fabrieksgevoel in de woning behoudt.

Benieuwd? Je vindt hieronder een voorproefje en hier vind je de rest van de foto’s. 

  • Jayne Min interieur 2

(Beeld: www.mydomaine.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties