0

Ik had dit item al geschreven voor de afschuwelijke gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Normaal geen reden om deze een rol te laten spelen in mijn items maar dit keer voel ik dat toch anders.

Graag had ik willen vertellen en laten zien hoe leuk mijn/onze vakantie naar Zuid-Spanje is geweest met mijn mannen. Maar deze herinneringen en de foto’s staan nu toch in een iets andere context. Want juist door de trieste gebeurtenissen en daarop volgende dreigingen hebben mij laten inzien hoe vanzelfsprekend wij (ik) dit soort momenten vinden. Terwijl rustig van de zon, mooie omgeving en genieten van je geliefden eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

'Als je dan wordt geconfronteerd met een wereld waar je blijkbaar minder ‘beschermd’ bent dan je dacht voorheen komt dat toch wel even binnen'

Persoonlijk denk ik dat het ook goed is om je af en toe ook heel bewust te zijn van het belangrijkste in je leven (naast een carriere en een leuk sociaal leven) namelijk je vrienden en familie.

Het moment dat Skyler in mijn leven is gekomen voel ik mij kwetsbaarder dan daarvoor. Waar ik jaren geleden niet eens stil bij stond is dat nu toch wel anders, de verantwoordelijkheid en veiligheid van mijn 2-jarige staat altijd op voorop. Als je dan wordt geconfronteerd met een wereld waar je blijkbaar minder ‘beschermd’ bent dan je dacht voorheen komt dat toch wel even binnen.

Wat betreft de vakantie, deze was meer fantastisch. Normaal wisselen Jeffrey en ik met grote regelmaal elkaar af (zeker thuis) ivm werk en afspraken. Om twee aansluitende vakantie weken samen alleen maar tijd voor en met elkaar te hebben vond ik heel bijzonder. Hoop dat wij begin 2016 weer even wat tijd zo samen kunnen doorbrengen in een warme zonnige omgeving. Want die zon, die mis ik nu wel een beetje #bentochmeervandezondanvandesneeuw;)

Liefs, Iris

Tekst: Iris Poldervaart

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties