0

De video’s over mijn borstvergroting zijn op één dag meer dan 14.000 keer bekeken op YouTube en mijn borsten worden ook standaard besproken tijdens mijn dagelijkse lunch bij van Dam, Het voelt dan ook alsof er inmiddels nog maar weinig mensen in Nederland niet op de hoogte zijn van mijn borstvergroting.

Ik heb me van tevoren stiekem een beetje druk gemaakt over de reacties, bang dat mensen zou vinden dat ik doorsla in mijn zoektocht naar het ideale plaatje, maar ik krijg alleen maar lieve reacties op mijn website, Instagram en via de mail.

Onzekerheid
Het besluit om mijn borsten te laten vergroten heeft eigenlijk niks met het schoonheid te maken. Hoe gek ook, maar het is een kwestie van het wegnemen van een stukje onzekerheid. En laat het ‘stukje’ ook maar weg.

Want het moet gezegd worden: het blijft een operatie en het herstel gaat ook niet over één nacht ijs. Ik ben moe en merk dat mijn lichaam de narcose moet verwerken, mijn borsten staan continu op spanning en mijn littekens trekken. O, en het gedeelte zes weken niet sporten na de operatie is ook een ding (ik vlieg tegen het plafond!). Toch kan ik met recht zeggen dat je het er allemaal voor over hebt. Het is de beste beslissing ooit.

'Want bij mijn nieuwe borsten hoort natuurlijk de YSL-wallet on a chain, een zwarte ripped-jeans van een niet te benoemen (onbetaalbaar) merk en bijpassende zwarte boots mét glitters…'

Zielsgelukkig
Hoe oppervlakkig het misschien ook klinkt, maar met mijn nieuwe borsten ben ik zielsgelukkig. Ik vind het dan ook zo moeilijk om mijn dankbaarheid voor de Velthuis Kliniek onder woorden te brengen, om nog maar te zwijgen over wat plastisch chirurg Laura Moojen voor mij betekent.

Om het oppervlakkige gedeelte in mij weer nog meer te benadrukken, merk ik dat ik sinds de operatie alleen maar leuke dingen voor mezelf wil kopen. Want bij mijn nieuwe borsten hoort natuurlijk de YSL-wallet on a chain, een zwarte ripped-jeans van een niet te benoemen (onbetaalbaar) merk en bijpassende zwarte boots mét glitters…

Als jullie me zoeken: ik ben aan het sparen…

Tekst: Maaike Dorsteen

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties