0

Vrijdag 19 februari werd ons nieuwe Hästens bed geleverd. Na een slechte ervaring met ons vorige bed (omdat we deze online hadden besteld en dus niet konden proefliggen of goed advies konden krijgen) waren we best huiverig om een nieuw bed te bestellen. Zeker een bed wat (sorry dat ik het zo zeg) een GODSVERMOGEN kost!

"We waren best huiverig om een nieuw bed te bestellen. Zeker een bed wat (sorry dat ik het zo zeg) een GODSVERMOGEN kost!"

Niet tevreden?
De eerste nacht op ons nieuwe bed sliep ik héérlijk, maar misschien was dat ook een beetje het idee van een nieuw bed?! De dagen en weken daarna begon ik toch te twijfelen of we wel echt de juiste keuze hadden gemaakt. Was 'ie niet te zacht? Lagen we wel echt goed? Sliep ik wel lekker? Werd ik nog steeds moe wakker? Inmiddels zijn we drie maanden verder en net terug van een vakantie van drie weken. Het was zó'n feest om thuis te komen waar in de slaapkamer ons heerlijke bed op ons wachtte! En die eerste nacht... Ik heb zoooo lekker geslapen! En nog steeds! Als je dat vergelijkt met die hotelbedden of ons oude bed... Zoals Hästens zegt, "Home is where your bed is". 

Als ik erop terug kijk moesten we echt even wennen aan dit bed en dat schijnt volgens de experts van Hästens store Amsterdam Zeeburg (gevestigd naast OOST Slaapcomfort Amsterdam) normaal te zijn. Je kunt zelfs de eerste paar dagen of soms weken rugpijn krijgen omdat je rug zo'n bed niet gewend is. Maar als je eenmaal gewend bent, wil je echt NOOIT-MEER-ANDERS! Ik waarschuw je alvast! ;-)

"Wist je bijvoorbeeld dat je jouw matras en dekmatras regelmatig moet stofzuigen?"

Onderhoud
Omdat het bed volledig is gemaakt van natuurlijke materialen is het belangrijk dat je jouw Hästens bed goed onderhoud. Hoe? Klik hier voor de Hästens onderhoudinstructies en tips. Wist je bijvoorbeeld dat je jouw matras en dekmatras regelmatig moet stofzuigen? Nee? Dat dacht ik al, dat wist ik ook niet. Dus klik op de link voor alle tips. 

"Ik geef je 15 tips & tricks om het juiste bed te kiezen"

Tips
Overweeg je ook een Hästens bed te kopen? Dan raad ik je aan om je goed te laten adviseren. Ik geef je in dit artikel 15 tips & tricks om het juiste bed te kiezen. Wil je meer informatie over een nieuw bed of heb je vragen? Neem dan contact op met Hästens store Amsterdam Zeeburg via 020 - 692 91 51 of via [email protected] 

Heb je een vraag aan mij over mijn nieuwe bed? Dat kan ik me namelijk best voorstellen als je overweegt een Hästens bed te bestellen. Stel je vraag dan hieronder in een reactie, ik reageer altijd! 

www.oostslaapcomfort.nl

#AnnicvwAd

P.s De nachtkastjes zijn van Zara Home en de lampjes van Ikea. 

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties