0

Gefeliciteerd met mezelf: vandaag ben ik dus jarig. Ja lieve mensen, ik kom uit 1982. 1982. Dat is best wel lang geleden. Ik ben nog van vóór het internettijdperk. Op de basisschool moest ik de informatie voor mijn werkstukken uit een encyclopedie halen. Dat is geen grap! Toen mid jaren '90 het fenomeen 'internet' bekend werd, haastte ik me na school naar de openbare bibliotheek om te chatten met mensen aan de andere kant van de wereld. Ik hoop dat je nog niet bent afgehaakt, maar ik krijg altijd een beetje nostalgische gevoelens op de dag dat ik weer een jaar ouder word.

"Huisje. Boompje. Beestje. Kindje. Leuke carrière. Strak figuurtje."

33 is natuurlijk een prachtige leeftijd. En ik kan bijna alles afvinken op de maatschappelijke to-do-list: Huisje. Boompje. Beestje. Kindje. Leuke carrière. Strak figuurtje. Ben ik trots op! En wat vliegt de tijd! Nog geen twee jaar geleden werkte ik nog in loondienst en leek het hebben van een kindje nog een enorme ver-van-mijn-bed-show. Het kan snel gaan als je de 30 bent gepasseerd. Dan wordt het allemaal 'voor het echie' lijkt wel.

Als je dit leest, lig ik vermoedelijk met een lichte hoofdpijn in bed. Uiteraard heb ik mijn verjaardag goed gevierd met friends & drinks. En vandaag eet ik (te)veel taart. Heerlijk! Want ik schijn fysiek gezien toch al op de weg naar beneden te zijn. Herkenbaar? ;-)

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties