0

Mijn zusje en ik hebben ons hele leven al lang haar. Heel vaak denk ik: ik knip het af. Zó leuk bij anderen, zo'n bob of lob. Elise heeft echt mooiste lange blonde haar wat je maar kunt indenken. Ze krijgt net als ik vaak de vraag hoe ze haar haar doet. Dus ze vertelt!

"Laatste tijd is er geen beginnen aan eigenlijk. Ik ben mijn haar aan het laten groeien om te doneren ergens eind dit jaar/begin 2016. Maar ik weet nog helemaal niet of ik het durf, het idee is er… Het is dus wel eventjes geleden dat ik naar de kapper ben geweest, volgens mij 3/4 jaar geleden.

Ik was het om de dag en verzorg het altijd heel goed, zeker nu ik het misschien ga doneren aan de Haarstichting. Het moet minimaal 20 centimeter zijn en ze nemen ook gekleurd haar in ontvangst, in tegenstelling tot Stichting Haarwens omdat dit voor kinderen is. Ik gebruik afwisselend producten van Redken (blauwe flessen, extreme) en Pureology (turquoise flessen, strength), inclusief de maskers. Ik borstel mijn haar altijd met de Mason Pearson borstel en ben daar al jaren aan verslaafd. Als ik hem niet bij mij heb op vakantie, omdat 'ie nog op mijn kaptafeltje ligt kan ik lichtelijk in paniek raken ;-)

'Anders krijg je harde krullen en dat wil je niet...'

Als ik zin heb en mijn haar in model is geknipt (wat nu niet het geval is) gooi ik mijn haar graag in de krul. Geen harde krullen à la Roy Donders, maar een mooie slag. Dit doe ik met de krulstaaf van Jose Eber. Dan gebruik ik ook volume shampoo van Pureology of Redken en minimal conditioner. Goed droog föhnen, dan aan de slag met de krulstaaf (dat noem je vast anders, haha). Als de krullen er in zitten, je haar goed laten afkoelen. De volgende stap is haarlak, dit goed laten drogen en dan doorkammen, ja echt doorkammen! Anders krijg je harde krullen en dat wil je niet... Als je minder krul wilt, kun je het altijd meer doorkammen.

Handig om te weten welke producten en tools Elise gebruikt. Thanks zusje! <3

www.modemusthaves.com

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties