0

In het zuiden van ons land kun je prima shoppen. Maastricht is zelfs één van de leukste shoppingsteden van Nederland. Natuurlijk vind je hier de grote winkelketens als Zara en H&M, maar het zijn juist de talloze boetiekjes en leuke zijstraatjes die deze stad zo uniek maakt. Hier kan fashionista haar hart ophalen.

Maar welke winkels mag je tijdens je bezoekje aan Maastricht nu echt niet missen? Wij zetten onze favorieten voor je op een rij:

1. P-L Line
P-L Line is een high-end fashion winkel waar de échte fashionista haar hart kan ophalen. Met merken als Saint Laurent, Tom Ford, Prada, Roland Mouret, Givenchy, Balmain, Dolce & Gabbana, Nina Ricci is het aanbod werkelijk betoverend.

P-L Line
P-L Line

2. Nina's Boutique
Nina’s Boutique heeft een bijzondere collectie die je niet overal vindt. Het is een mix tussen Scandinavische en Nederlandse merken. De exclusieve kleding heeft mooie designs en hoogstaande kwaliteit. In Nina's Boutique vind je niet alleen kleding, maar ook accessoires als tassen, schoenen en riemen.

Nina's Boutique
Nina's Boutique

3. Kiki Niesten
Deze überchique winkel kom je niet zomaar binnen. Zo is de winkel gedurende de week gewoon open, maar op maandag en donderdagavond slechts op afspraak. Merken als Prada, Lanvin, Céline, Valentino en Chloe sieren deze boetiek. Dubbel en dwars de moeite waard dus.

Kiki Niesten
Kiki Niesten

Enjoy shopping!


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties