0

Er zijn van die mensen bij wie je echt een kijkje zou willen nemen in hun huis. Zo ben ik bijvoorbeeld super-benieuwd hoe collega-ondernemer Olcay Gulsen van Supertrash woont. Jij vast ook! Komt dat even mooi uit, want ik kreeg een exclusieve tour door haar huis in Amsterdam... :-) Bekijk de foto's en Olcay's omschrijvingen hieronder!

"Welkom in mijn huis! Ik moet eerlijk bekennen dat het er niet altijd zo opgeruimd uitziet hoor, meestal liggen grote delen van mijn walk-in closet door het hele huis verspreid. Ik ben blij dat ik in het centrum van Amsterdam woon en alle gemakken in de buurt heb; fijne koffietentjes, restaurants en winkels."

olcay huis
Mijn interieurstijl is misschien wel het beste te omschrijven als modern en internationaal. Een grote leren bank is wel een must. Liefst een die er niet alleen mooi uitziet – deze kleur is te gek toch? – maar ook een die heerlijk zit en waar ik ’s avonds met laptop op schoot mijn laatste emails check.

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis

olcay huis
Ik heb er veel te weinig tijd voor, maar ik probeer wel altijd te lezen voor ik ga slapen. Het liefst een goede biografie over iemand die mij inspireert.

olcay huis
Ik heb altijd wel ergens een nog-niet-uitgepakte koffer staan. Altijd handbagage, want ik heb geen tijd om te wachten bij de band. Na al die jaren ben ik een expert geworden in het minimale inpakken. Mijn tip: overdag een perfect zittend pak met kanten top onder het gesloten jasje. ’s Avonds laat je het jasje uit, grote oorbellen en je bent klaar.

olcay huis
Zoals je kunt zien is mijn schoenencollectie ook best divers….al neig ik altijd naar zwarte strappy heels, met hoge hakken.

olcay huis

olcay huis
Een LBD is natuurlijk altijd een makkelijke en goede keuze. Deze uit onze AW15 Pioneer Collectie heeft net dat beetje extra en is dus perfect als ik vanuit het vliegtuig meteen door moet naar meetings en een diner.

olcay huis
Ik ben ontzettend blij met mijn walk-in closet. Mijn dagen zijn vaak enorm vol gepland, dan is het handig dat ik in een oogopslag zie wat er hangt en wat ik aan kan trekken.

olcay huis

olcay huis


Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties