0

Nike trainingHet is natuurlijk hartstikke goed om te sporten, maar je kan ook te ver gaan. Zó ver zelfs dat je lichaam schreeuwt dat het je work-out niet meer aan kan, maar zou jij dat überhaupt door hebben, als je lichaam je dat soort signalen stuurt? Waarschijnlijk niet…

Veel voorkomende alarmbellen die je lichaam laat afgaan als je training te heftig was zijn misselijkheid, een licht gevoel in je hoofd, een slap gevoel (alsof je gaat flauwvallen) en een wazig zicht. Als jij dit wel eens hebt meegemaakt, dan weet je dat het geen pretje is en dat het best wel beangstigend kan zijn.

Maar wat zijn dan precies de oorzaken van deze vervelende klachten? De meest voorkomende reden is uitdroging. Genoeg drinken is sowieso al belangrijk, maar helemaal als je aan het sporten bent. Als je sport verlies je namelijk meer vocht dan je normaliter verliest en moet je dus ook meer drinken. Krijg je te weinig vocht binnen, dan kan je work-out dus een nare wending nemen. Wil je hier meer over weten en ook over andere redenen dat je je niet zo goed voelt tijdens het sporten, dan kan je hier terecht.

(Beeld: www.instagram.com/nikewomen)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties