0

work outVooral in de winter kost het ons soms net even wat meer moeite om van de bank te komen en te gaan sporten. Toch is het juist fijn om ook nu lekker in beweging te zijn. Daarom geven wij jou 6 tips om het hele jaar door gemotiveerd te blijven.

Kijk hieronder voor de tips:

1. Raak geïnspireerd door social media 
Oké, wij worden af en toe ook een beetje moe van al die fitness Instagram accounts, maar voor het grootste gedeelte kan je er onwijs veel energie uit halen. Wij zijn vooral fan van de motivational quotes van FITspiration.

2. Leg de focus op de uitkomst van je work-out
Eén ding is zeker: niets gaat leuker worden in het leven door er over te zeuren. Haal de zinnen ‘ik heb geen zin’ en ‘ik kan het niet’ uit je repertoire en denk aan hoe je je voelt als klaar bent met je work-out.

3. Maak de juiste play-list
Soms heb je net even dat duwtje in de rug nodig om door te gaan tijdens je work-out. Dan kan het juiste nummer soms je reddende engel zijn. Denk aan liedjes als ‘I’m A Survivor’ van Destiny’s Child en ‘Don’t Stop Believing van Journey.

4. Gooi je weegschaal in de prullenbak
Doe het nu! De meeste vrouwen meten hun vooruitgang aan de hand van de weegschaal, terwijl je gezond en fit voelen net zo belangrijk is. Die kilo’s zullen er dan vanzelf afvliegen.

5. Train met een fitness-buddy
Je training afzeggen, is net even moeilijker als jij je ook moet verantwoorden naar iemand anders. Bovendien heb je dan een excuus om samen ergens te gaan lunchen.

6. Gebruik je gemiste work-out effectief
Het kan natuurlijk voorkomen dat je, zelfs met deze tips, alsnog een keer je sportafspraak mist. Het belangrijkste is dan om niet gedemotiveerd te raken. Zorg daarom dat je de tijd dat je niet bent gaan sporten, gebruikt om je lichaam te laten herstellen door bijvoorbeeld yoga of meditatie.

Yes, we can! Kijk hieronder voor alvast wat goede motivational quotes.

  • work out 500
  • motivatie 2
  • motivatie 3
  • motivatie

www.pinterest.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties