0

Schermafbeelding 2015-09-14 om 10.14.37Wanneer je na het sporten niet zo duidelijk progressie ziet, ligt een sportdipje op de loer. Je doet toch je best? Waarom lukt het dan niet. De handdoek in de ring gooien is dan vaak de makkelijkste optie, maar niet echt de slimste. Op deze manier doorbreek je de sleur van het sporten en kom je weer op de goede weg.

Ga niet nóg meer trainen. Langere workouts zijn niet het antwoord hierop, zo raak je alleen nog maar meer gefrustreerd. Als je geen resultaat ziet moet je je work-out een klein beetje aanpassen, niet nóg harder doorgaan. Afwisseling is het sleutelwoord.

Maar hoe wissel je dan precies af? Probeer iets nieuws, ook al voelt dat misschien vreemd. Een manier om comfortabel te worden met iets dat oncomfortabel aanvoelt is door bijvoorbeeld een (nieuwe) les te nemen. Groepslessen doorbreken die sleur en zorgen ervoor dat je de nieuwe dingen op de juiste manier aanleert. Ook neem je automatisch de flow van de groep over, waardoor het je een stuk beter afgaat. Wie weet wat voor leuke nieuwe dingen je ontdekt!

Mocht je nou echt in een diep dal zitten? Schaf dan gewoon die nieuwe sportlegging aan die je al een tijdje wilde hebben. Het zal je zeker goed doen!

  • Renee Somerfield

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties