0

chanel-2014-fall-winter-campaign3Net als de sterren worden wij graag op de hoogte gehouden van de nieuwste sport- en fitnesstrends. Als er een nieuwe methode is om sneller onze droom lichaam te krijgen, willen we dat namelijk zo snel mogelijk weten!

Deze week slaan de celebs massaal aan het boxen. Gigi Hadid, Gisele Bündchen en Kendall Jenner, deze meiden delen allemaal rake klappen uit. En je snapt het natuurlijk wel: als boxen goed genoeg is voor deze modellen, dan is dat het ook voor ons! Wij zochten de voordelen van deze empowering sport voor je op.

Bij boxen ben je constant in beweging, dat zorgt ervoor dat je hart lekker hard moet pompen en je honderden calorieën verbrandt. Bovendien train je je armen alleen al door ze in de standaard positie van het boxen te houden: hoog in de lucht. Hartstikke zwaar als je dat for no reason moet doen, maar als je wordt afgeleid door het boxen, dan is het ineens een stuk minder erg!

Door het trainen van verschillende spiergroepen tegelijkertijd is boxen ontzettend intensief. Ook de sla- en schopbewegingen zijn geen kattenpis en kunnen je flink vermoeien. Deze bewegingen zorgen gelukkig wel weer voor het loslaten van stress én zorgen ervoor dat er een heleboel endorfines vrijkomen. Na de training voel je je dus heerlijk!

Helemaal zin om het boxen op te gaan pakken? Verschijn dan voorbereid in de ring en bestel snel deze fantastische boxhandschoenen bij modemusthaves.com, door op de afbeelding te klikken!

(Beeld: www.chanel.com )

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties