0

karlie-kloss-495Als model is het praktisch part of the job om ook een fitness fanatic en een health freak te zijn. Karlie Kloss kan al deze vakjes afvinken en laat ons op haar Instagram regelmatig meegenieten van gezonde maaltijden en heftige work-outs. Op deze manier blijft ze in shape én gezond.

Onderdeel van een gezonde levensstijl is ook ontbijten. Je dag met een voedzaam maaltje beginnen is écht heel belangrijk en Karlie heeft een hele smakelijke manier gevonden om dat te doen: koekjes! Je kan de ‘Kookies’ van het supermodel, die dienstdoen als volwaardig ontbijt, online kopen. Maar met een prijs van $25 per zes koekjes is dit niet echt een koopje. Het bedrag dat je ervoor betaalt wordt wel (deels) gebruikt om maaltijden mee te verzorgen voor hongerige kinderen over de hele wereld, maar nog steeds is het een flinke smak geld.

Gelukkig kan je dit soort healthy breakfast koekjes ook zelf maken, Pinterest staat er vol mee! Wil je het precieze koekje van Karlie maken? Bekijk hieronder dan wat je daarvoor nodig hebt en hier, bij Vogue, vind je het hele recept!

Benodigdheden: Amandelbloem, cacaopoeder, maïzena, bakpoeder, kokospuree, ananassap, chocolate-chips.

  • Karlies Kookies

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties