0

a717d26a7a4d6e753915f0e09639d3b1Afvallen door vet te eten? Dat klinkt een beetje tegenstrijdig horen we je denken. Toch is dit precies het idee achter The High Fat Diet van Zana Morris en Helen Foster. Volgens het boek van deze twee dames val je 4,5 kilo af in 14 dagen terwijl je gezonde vetten eet en met een work-out van maar 12 minuten per dag.

Raak je alleen van het denken aan de sportschool al in paniek en staat diëten voor jou gelijk aan honger? Er is een nieuw dieetboek op de markt wat de belofte doet van minimale work-out, maximale vetiname en maximaal gewichtverlies. Klinkt goed, hoe werkt het? Het plan is ontworpen door Zana Morris en gericht op de hormoonbalans in het lichaam.

In plaats van calorien te tellen mag je volgens deze dietiste volop gezonde vetten eten. Denk aan noten, avocado, vis en zelfs boter en cream cheese. Daarnaast doe je elke dag een work-out van 12 minuten. Volgens de schrijvers moet je vet eten om vet te kunnen verbranden. Tijdens het dieet eet je gewoon drie maaltijden per dag, maar wat je niet mag eten zijn koolhydraten en suikers. Dus, geen fruit en absoluut geen alcohol.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties