0

gezondesalade640Een platte buik, dat wil iedere vrouw. Daar herken jij je vast helemaal in. Maar uren doorbrengen in de sportschool is misschien minder leuk. Je moet er vaak hard en lang voor werken om die prachtige platte buik voor elkaar te krijgen.

Wij geven je de tip om binnen 24 uur al een plattere buik te hebben. Hoe dan? Vijf keer per dag eten, 6 tot 8 glazen water drinken en heel goed op je eten kauwen is sowieso super belangrijk. Daarnaast adviseren voedingsdeskundigen om geen kauwgom te kauwen, bonen, wortels en peulvruchten te vermijden en zo weinig mogelijk zout te eten.

Producten die je juist wél moeten eten omdat je ze spijsvertering bevorderen zijn kool, eiwitten en yoghurt. Bedenk wel dat je juist goed en regelmatig moet eten om fit te blijven en je buikje plat te houden.

Neem de tijd om te eten: als je gehaast eet, ben je vaak geneigd om meer te eten dan je nodig hebt. Wat is dan een gezond eetpatroon op een doorsnee dag?

Ontbijt
- Eet een volkoren broodje met pindakaas of havermout met blauwe bessen
- Drink een glas water met sap van een citroen. Dit zorgt ervoor dat je je sneller vol voelt en doodt bacteriën
- Neem daarbij een glas groene thee, dit bevat cafeïne en geeft je tot wel 2 uur lang een boost

Snack
- Eet een handjevol ongebrande noten of een mandarijn

Lunch
- Een salade is de meest gezonde keuze als lunch, wel aangevuld met complexe koolhydraten zoals zilvervliesrijst of quinoa. Laat de vette dressing natuurlijk achterwege en breng je salade op smaak met een beetje olijfolie, citroensap en azijn

Snack
- Een bakje kwark met gember, of een pakje stukjes watermeloen

Diner
- Zorg ervoor dat je magere eiwitten eet in de avond. Gegrilde zalm met spinazie bijvoorbeeld, bevat veel calcium en weinig calorieën

De clue is om te variëren en gezonde keuzes te maken, en bovenal om veel water te drinken. Dan voorkom je een opgeblazen gevoel en hou je en platte buik. Succes!

  • gezondesalade500

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Denise Snel)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties