0

health640Zit jij ook de hele dag achter je bureau in een duf kantoorpand? Ben jij zo iemand die alle diëten al heeft geprobeerd (en zonder resultaat)? Dan hebben wij een paar handige tips voor jou om kantoorbillen te voorkomen.

We beginnen meteen goedmet een frisse ochtendwandeling. Als je voor je werk een stevige wandeling maakt van 10-30 minuten beweeg je lekker en is goed voor de aanmaak van vitamine D. Daarna een goed ontbijt, deze moet je zeker niet overslaan (want daarvan val je echt niet af!).

Vervolgens iets waar je minder blij van wordt: 30 seconden een ijskoude douche! Supergoed voor je vetverbranding gedurende de dag.

Vlak voor je koffiebreak ga je even een paar keer de trap op en af. En daarna als beloning een skinny latte. Je lunch mag uiteraard niet ontbreken: gezond en voedzaam zijn de keywords. Een salade met makreel of kikkererwten, helemaal goed.

Je werkdag eindigt bijna maar voordat je aan je terugreis begint, neem je een kleine snack, bijvoorbeeld een soepje. Het liefst een (zelfgemaakt) kippensoepje, geen instantsoep natuurlijk. Bij voorkeur ga je direct uit je werk naar de sportschool voor een fijne workout, en eet je daarna weer een healthy dinner. Hoe pikanter hoe beter! Onderzoek toont aan dat als je pittig eet (sambal bij) je vetverbranding direct op gang komt en wel 30 minuten stand houdt. Stoom een moot zalm en maak een heerlijke dressing van limoen, soyasaus en rode pepers.

Lekker in bad en dan… naar bed. Zorg dat je slaapkamer goed donker is, dan slaap je het diepst. En val je af van slapen? Ja! Goede nachtrust draagt bij de aanmaak van het hormoon leptine, dat zorgt voor goede vetbranding en een gezonde eetlust.

  • health500

(Beeld: www.instagram.com/nikewomen)

(Tekst: Denise Snel)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties