0

Home-Made-Apple-Cider-VinegarAls we de celebs mogen geloven dan drinken ze ‘s ochtends allemaal een glas citroensap met lauw water. Mét rietje natuurlijk, want dat zuur is slecht voor je tanden. Dit magische sapje zou de meest gezonde start zijn van je dag, maar er is een new kid on the block.

Vers citroensap wordt namelijk op de hielen gezeten door een glaasje appelcider azijn. Dit gebruiken we meestal over onze salades, maar moeten we nu dus ook gaan drinken. Naar het schijnt zijn Megan Fox, Miranda Kerr en Gwenyth Paltrow al fan van dit aparte ochtenddrankje. Het recept hiervoor is ongeveer twee eetlepels appelcider azijn mengen met lauwwarm water en eventueel een beetje citroen of honing.

Waarom ook jij je ochtend hiermee moet beginnen lees je hieronder.

1. Ontstekingen 
Appelcider azijn is een wondermiddel tegen ontstekingen waarvan de gevolgen bijvoorbeeld puistjes of buikpijn kunnen zijn. Het goedje zit bomvol gezonde bacteriën en enzymen waar je lichaam dol op is, deze maken het van binnenuit schoon en kunnen zo allerlei kwaaltjes voorkomen.

2. Slechte adem 
Al die eerder genoemde bacteriën kunnen bovendien je niet zo frisse ochtend adem neutraliseren. Als extraatje verwijdert het vlekken van je tanden, waardoor die witter worden!

3. Gevoelige maag 
Last van een opgezwollen maag, een verstopping of zelfs voedselvergiftiging? Die ongelofelijk handige bacteriën bieden uitkomst, ze helpen je maag namelijk bij het verwerken van het voedsel, wat al die ongemakken kan doen verdwijnen.

4. Keelpijn 
Bij wisselend weer kan je snel last krijgen van je keel. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar met een glaasje appelcider azijn is dat zo weg! De bacteriën die die pijn veroorzaken houden namelijk niet van het azijn.

5. Energielevel 
Verscheidene enzymen en het kalium niveau in appelcider kan je energielevel een flinke en natuurlijke boost geven.

6. Verouderen 
Alle antioxidanten in het bijzondere drankje gaan het verouderingsproces van je huid tegen. Wil je lang een jeugdige huid houden, dan weet je wat je te doen staat!

  • Home-Made-Apple-Cider-Vinegar

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties