0

sporten met vriend 150Het liefst wil je natuurlijk niet dat je vriend je bezweette sportgezicht te vaak ziet, maar het kan ook zo z’n voordelen hebben om met je wederhelft één keer in de zoveel tijd samen te trainen.

Naast dat wij het natuurlijk wel helemaal te gek vinden om onze man te zien zwoegen, kan je het je relatie ook een goede boost geven en dan bedoelen wij niet alleen in bed. Benieuwd waarom? Kijk dan hieronder!

1. Minder ruzies
De irritaties die jij hebt over de vaatwasser en hij over jouw gebruik van zijn scheermes, kunnen in de sportschool worden verwerkt in plaats van aan de eettafel.

2. Je ziet elkaar op het slechtste moment
We zeiden het al: liever houden we onze sportgezichten voor onszelf, maar wanneer je elkaar na een uur trainen nog steeds de knapste vindt, weet je wel zeker dat het echte liefde is.

3. Je haalt het beste in elkaar naar boven
Door samen te trainen zorg je er ook voor dat je elkaar stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Bovendien zit je hierdoor minder vaak met z’n tweeën op de bank.

4. Je seksleven wordt er beter van
Een goed zelfbeeld is altijd bevorderend voor je seksleven en daarbij krijg je van regelmatig sporten ook nog eens meer energie: 1 + 1 = 2.

5. Je eet vaker samen (en gezonder)
Met een drukke baan en een sociaal leven komt het misschien vaak voor dat jij en je vriend apart eten. Door samen te sporten is de kans groot dat je daarna gelijk met elkaar eet en een maaltijdsalade maakt in plaats van een vette hap.

6. Je hebt samen een doel
Niets laat mensen meer tot elkaar komen dan een gezamenlijk doel.

Dus waar wacht je op? Meer sporten, meer liefde!

  • sporten met vriend 500

www.pinterest.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties