0

Toe aan een nieuwe haarkleur? Deze herfst zagen we een scala aan kleuren op de fashion shows. Het motto van deze herfst: alles kan en mag. Opvallend waren daarnaast de warme kleuren zoals rosé gold en auburn hair die het catwalkbeeld sierden.

Rob Peetoom is fan van de warme kleuren deze herfst. Ik vroeg hem wat de echte haartrends zijn en zette ze voor jou op een rijtje!

1. Brown is the new blonde
Hoewel we natuurlijk nooit afscheid zullen nemen van blond als haarkleur, maakt bruin een ware comeback deze herfst. Dit seizoen wordt dan ook een ode aan de brunette met de auburn hair trend. Mooi: breng verschillende tinten bruin in je haar aan, om meer diepte te creëren. Het is een verzameling van warme, diepbruine kleuren met een rode ondertoon. Past perfect bij de koude herfst van dit moment. Bruin hoeft dus absoluut niet saai te zijn.

Auburn hair
Auburn hair

2. Rosé gold
Oké, er is wat lef vereist voor deze kleur, maar opvallen zal je zeker. Deze haarkleur bestaat uit tinten van roze, violet, peach en goud. Houd jij van je haar kleuren, dan kun je deze op je haarkleur lijstje erbij zetten. Rosé gold is daarnaast een subtiele knipoog naar de zoete pastelkleurtjes die we eerder dit jaar zagen.

Rose gold
Rose gold

3.Goudlokje
Goudkleurige, subtiele, natuurlijke highlights zijn hot deze herfst. Na het veel geziene asblond en granny grey lijkt de trend langzaam weer naar het warme blond te verschuiven. Goudblond oogt zacht, vrouwelijk en past perfect bij de herfst.

goudlokje
Goudlokje

4. Balayage
De Balayage is op dit moment de meest gevraagde kleur in de Rob Peetoom salons. Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel; het geeft amper uitgroei. Denk aan het principe; “Less is More”, het zorgt voor een zachte look. Benieuwd hoe deze kleuring wordt aangebracht? Lees hier meer over op de Rob Peetoom blog.

Balayage
Balayage

5. Let’s get bronde
Sexy als een blondine en smart als een brunette. De naam zegt het eigenlijk al: de bronde trend combineert het beste van een blondine en een brunette. Dit resulteert in (licht)bruin haar dat er sunkissed uitziet. Het fijne is dat deze kleur eindeloze nuances heeft. Je bepaalt dus zelf hoe blond je kleur mag zijn. Deze coupe vergt relatief weinig onderhoud omdat uitgroei niet storend hoeft te zijn bij deze look. Ook voor dames die dus niet iedere maand in de kappersstoel willen zitten is deze trend perfect.

Bronde
Bronde

6. Platina blond
Platinablond blijft ook tijdens regenachtige herfstdagen zeer populair. Tijdloos, fris en zeer vrouwelijk. Tip: platinablond staat erg mooi en krachtig bij halflange of korte coupes.

Platina blond
Platina blond

Voor meer info: www.robpeetoom.nl
Beeld credits: Rob Peetoom

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties