0

19PORTADAOK .inddCara Delevingne kennen wij natuurlijk allemaal, maar soms wordt er vergeten dat er achter Cara nog een hele fashionable en stylish familie zit! Cara’s oudere zus Poppy is een échte Britse it-girl die regelmatig model staat en ook hun moeder heeft flink wat modellenwerk op haar naam staan.

Poppy, die in New York huisgenote is geweest van Sienna Miller, vond het tijd voor een nieuw kapsel. Iets dat beter past bij het heerlijke weer dat er (in theorie) aan hoort te komen. Ze verruilde daarom haar donkerblonde haren met lichte highlights voor een geheel platinablonde coupe. Het verschil tussen de twee kapsels is vooral goed te zien bij haar wortels, die minstens vijf tinten lichter zijn geworden!

De vriend van Poppy (die de foto uploadde) zei dat hij haar vond lijken op de personages Khaleesi uit Game of Thrones en en Legolas uit Lord of The Rings. We moeten toegeven, het is een grote verandering, maar Poppy kan het hebben!

  • Poppy platinablond
    AFTER @edwardajgrant: "Went to eat with @poppydelevingne but think I actually had lunch with Khaleesi/Legolas #gameofthrones #lordoftherings"
  • Poppy before
    BEFORE @poppydelevingne: "Kocktails with Karl"

www.elle.com

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties