0

haarBen jij er ook zo één die denkt: nieuw seizoen, nieuw haar? In dat geval moet je alweer bijna een kappersafspraak gaan plannen, want de warme dagen komen steeds dichterbij! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van je nieuwe hairdo.

Daarom zijn we op zoekgegaan naar de mening van de experts. Drie celebrity haarstylisten leggen haarfijn aan ons uit wat HOT is deze zomer en wat NOT. Klik op de naam van de haarstylisten om hun Instagram, met daarop de prachtigste haarcreaties, te volgen.

De professionals zijn het helemaal eens. We gaan voor kort, voor de lange bob en alles mag dit seizoen lekker messy en boho. Helemaal goed zit je met een knik in je haren, ongeveer halverwege je hoofd. Mocht jij je haar vast willen dragen, dan moeten zowel je knot als je paardenstaart dit seizoen laag en niet meer bovenop je hoofd. Textuur is het toverwoord dit seizoen, dus haal die zout-spray maar uit de kast!

Lees hieronder de individuele meningen van de stylisten.

Sunnie Brook 
Sunnie doet het haar van actrice Dianna Agron en Abigail Spencer. Zij vindt haar met textuur helemaal hot deze zomer. Denk uitgekamde krullen in plaats van de perfecte krul op z’n plek houden met liters haarspray. Een beetje een messy uitstraling is waar je voor moet gaan. Op hete dagen hou je je haar bij elkaar met een eveneens messy paardenstaart. Helmaal not dit seizoen zijn de perfecte krullen en de high bun.

Rebekah Forecast 
Het haar van Heidi Klum, Jessica Alba en Dianne Kruger wordt allemaal gedaan door Rebekah Forecast. Zij voorspelt eveneens veel haar met textuur dat rommelig aandoet en ze is fan van de ‘bend look’ waarbij het lijkt alsof je haar halverwege een knik heeft. Deze look kan je zelf maken met een stijltang of een hele grove krultang, maar bewerk alleen het midden van je haar, niet de puntjes! Net zoals Sunnie vindt ze de perfecte, ongekamde krullen not done dit seizoen.

Diego Miranda 
Diego, die klanten heeft als Naomi Campbell en bekende klanten Carey Mulligan, is helemaal gek van de pixie cut zoals Rihanna en Scarlett Johansen die al hebben. Als je voor langer haar wilt gaan, houd dan in je achterhoofd: het gaat allemaal om de ‘no effort feel‘ volgens hem. Waar je dit seizoen niet meer mee wegkomt zijn glansproducten en strakke stijlen. Diego vindt dat je alles lekker los moet laten hangen en laten wegglippen.

Gilbert Muniz 
Voor deze haarstylist gaat het dit seizoen allemaal om grote, zware pony’s die je naar de zijkant kamt, zoals bij Suki Waterhouse. Verder is hij net zoals Rebekah een voorstander van de ‘bend look’ en net zoals Sunnie van de lage knot en lage paardenstaart. Bekende klanten van Gilbert zijn Zoe Kravitz, Alison Brie en Abigail Spencer.

  • haar
    Een aantal it-girls die de haarstylisten als voorbeeld noemen. Met de klok mee: Jourdan Dunn, Suki Waterhouse, Ashley Benson, Alexa Chung.
  • haarstylisten
    De stylisten: met de klok mee: Sunnie Brook, Rebekah Forecast, Diego Miranda, Gilbert Muniz.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: m)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties