0

Als er één kapsel trending is dit seizoen is het wel dé vlecht! Zo is de boxing brade, het kapsel van dit seizoen. Twee vlechten naar buiten toe ingevlochten, je komt het overal tegen. Op social media, op straat, in campagnes, echt o-ver-al!

"Of jij bent zo'n genie die zelf super handig is en bij zichzelf kan invlechten"

Dit soort master vlechtwerk is alleen wel voor de happy few die of een moeder, zus, vriendin of haarstylist tot hun beschikking hebben die dit bij ze kan maken. Of jij bent zo'n genie die zelf super handig is en bij zichzelf kan invlechten (good for you!!). 

boxing braid

Naast de boxing braid heb ik nog een toffe vlecht voor je gespot! De mini-braid. Deze is een stuk eenvoudiger te maken en is helemaal summer-boho proof. Voordat één van onze haarstylisten aan de slag gaat met de look en deze stap voor stap laat zien in een tutorial, leg ik graag uit waarom juist deze look en waar de trend vandaan komt.

In de tutorial laat professional Jeffrey Janssen je graag zien hoe jij zelf thuis ook aan de slag kunt.

Ik ben heel benieuwd naar jouw resultaten! Mocht je aan de slag zijn gegaan met de mini braid laat mij weten hoe het resultaat eruit ziet (of waar je op vast loopt..) Dan heb ik vast nog een paar goede tips voor je om jouw mini-braid perfect eruit te laten zien.

Love, Iris

Tekst: Iris Poldervaart

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties