0

HAIR TIPS The Chair lost jouw haarprobleem opElke zaterdag kun je op I Love Fashion News een filmpje van inspiratieplatform The Chair zien. Hier wordt telkens getoond hoe je in een handomdraai een mooie coupe en een bijpassende make-up kunt creëren.

Dit keer geen filmpje, maar antwoorden op jullie brandende vragen over haarproblemen! Wij legden een vijftal die jullie instuurden voor aan Jeffrey Jansen van The Chair zodat jullie voortaan met een knap kapsel ten tonele kunnen verschijnen.

Ik heb echt een haar-drama, want mijn haar lijkt al een lange tijd niet meer te groeien. Ik weet me geen raad meer! Ook denk ik niet dat een kort kapsel me staat, dus knippen is geen optie. What to do?
Vanaf een bepaalde leeftijd groeit je haar tot een maximale lengte. Het is dan ook verstandig om je haar goed te verzorgen om afbreking te voorkomen. Een goede kapper moet je hiermee op weg kunnen helpen. Kort haar kan heel mooi zijn dus probeer zoveel mogelijk korte kapsel plaatjes te verzamelen en laat dit je kapper zien. Succes met de zoektocht naar het juiste kapsel!

Ik heb heel erg dun en steil haar. Is tegen dat dunne haar wat te doen? Of denk je dat ik dat m’n hele leven blijf houden? Ik ben 13 jaar.
Ik zou me niet druk maken hoor. Een mens verandert ongeveer zeven keer in zijn of haar leven van haardos. Als je 13 bent is je lichaam nog aan het veranderen dus je haar zal daar automatisch in meegaan.

Ik heb ongeveer 2 maanden terug een permanent laten zetten. De eerste week zat dit prachtig maar daarna zakte de boel al flink uit. Ik wil eigenlijk het liefst zo spoedig mogelijk terug naar hoe mijn haar was, namelijk met een beetje slag. Hoe krijg ik die permanent behandeling zo snel mogelijk uit mijn haar?
Een permanent word gezet met chemische stoffen die er niet zomaar uit gaan. Helaas moet je dit uit laten groeien en steeds laten knippen. Een alternatief is je haar chemisch laten straighten. Hier wordt je haar natuurlijk niet gezonder van, maar het vermindert de sterke krulvorming. Er zijn genoeg verzorgende producten die je haar op kracht kunnen houden.

Ik stijl mijn haar elke dag met de steiltang, laat om de drie maanden nieuwe highlights zetten en mijn lokken zijn ook al vaak geverfd. Mijn haar is hierdoor droog en poreus geworden. Zijn er nog andere middelen buiten mijn haarmasker en serum om om mijn haar conditie te verbeteren?
Als ik jouw vraag lees denk ik meteen aan de steiltang. Een steiltang met keramische bladen kan geen kwaad op je haar. Ik zeg dus, schaf een nieuwe aan die je haar mooi glanzend maakt zonder überhaupt allerlei serums te gebruiken. Als je extra glans wil, kun je dit natuurlijk wel gebruiken. Check tevens even je shampoo en conditioner; dit kan ook de boosdoener zijn. Je styling begint hier namelijk mee. Vraag aan je kapper of het de goede producten zijn.

Ik heb lang haar en wil altijd stijl aan de bovenkant en een krul aan de onder kant zoals Kim Kardashian vaak haar lokken heeft. Het lukt me maar niet om het zo te krijgen! Als het lukt, zak het na een half uurtje alweer uit. Ik gebruik geen cremespoeling. Heb je misschien nog tips?
Als ik dit lees denk ik dat jou bovenlaag te lang is waardoor de onderlaag snel uitzakt. Check dit bij een goede kapper. Een shampoo en conditioner zijn heel belangrijk voor het eindresultaat! Mijn advies is dan ook om een volume shampoo én conditioner te gaan gebruiken. Vervolgens het haar handdoekdroog maken en stylingmousse in je haar smeren, goed aandrogen op de hoofdhuid en dan een borstel gebruiken in lengtes en punten. Als het droog is nog een keer mousse en weer fohnen. Dit is het geheim! Ondergrond is alles voor een langdurige houdbaarheid.

jeffrey jansen the chair

Jeffrey Jansen van The Chair

www.the-chair.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties