0

HAIR TIPS The Chair heeft jouw haarprobleem opgelost!Elke zaterdag kun je op I Love Fashion News een filmpje van inspiratieplatform The Chair zien. Hier wordt telkens getoond hoe je in een handomdraai een mooie coupe en een bijpassende make-up kunt creëren.

Dit keer geen filmpje, maar antwoorden op jullie brandende vragen over haarproblemen! Wij legden een vijftal die jullie instuurden voor aan Jeffrey Jansen van The Chair zodat jullie voortaan met een knap kapsel ten tonele kunnen verschijnen.

Hoe vaak kun je jouw haar blonderen zonder dat het kapot gaat?
Het ligt er aan wat voor geschiedenis het haar heeft qua ondergrond zoals kleuren et cetera. Dan is het ook belangrijk om een kapper te zoeken met beschermende producten. Ons advies is om een kapper te benaderen die werkt met het merk L’Oréal Professionnel.

Klopt het dat als je jouw haar korter knipt, het uiteindelijk dikker wordt?
Nee, dat is absoluut een fabeltje! Het haar komt namelijk van binnenuit en het heeft geen invloed als het geknipt wordt tot bijvoorbeeld op de hoofdhuid.

Wat is het beste kapsel voor mensen met dun haar?
Het beste kapsel voor mensen met dun haar is vaak kort, omdat het haar dan op elkaar gaat liggen en vele malen voller lijkt. Natuurlijk is kort een breed begrip en adviseren wij een kapper die veel ervaring heeft met kort haar. Wil je meer inspiratie voor kort haar, check dan regelmatig onze website.

Ik ben van plan hairextentionts te nemen. Hoe kan ik deze het beste verzorgen?
Wij van The Chair werken niet met extentions, maar willen je doorverwijzen naar www.balmainhair.nl. Dat zijn meesters in haar extensions!

Hoe kun je het best gespleten haarpunten voorkomen? Zonder naar de kapper te gaan?
Goede producten gebruiken klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Het is een kwestie van goed onderzoek doen en investeren. Vaak kopen mensen één product en laten ze bijvoorbeeld de conditioner zitten, omdat het te duur wordt. Je kunt beter iets extra’s uitgeven om de complete behandeling in te zetten. Kijk op de website van The Chair en ga naar de webshop; daar staat allerlei info om gespleten punten tegen te gaan.

jeffrey jansen the chair

Jeffrey Jansen van The Chair

www.the-chair.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties