0

HAIR TIPS The Chair heeft jouw haarprobleem opgelostElke zaterdag kun je op I Love Fashion News een filmpje van inspiratieplatform The Chair zien. Hier wordt telkens getoond hoe je in een handomdraai een mooie coupe en een bijpassende make-up kunt creëren.

Dit keer geen filmpje, maar antwoorden op jullie brandende vragen over haarproblemen! Wij legden een vijftal die jullie instuurden voor aan Jeffrey Jansen van The Chair zodat jullie voortaan met een knap kapsel ten tonele kunnen verschijnen.

Hoe voorkom je droge punten?
Droge punten voorkom je heel simpel door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Vraag aan je kapper wat je natuurlijke haar nodig heeft. Dit voorkomt dat je allerlei producten moet aanschaffen om het weer goed te krijgen.

Wat kan je doen tegen haar uitval?
Haaruitval komt hoofdzakelijk vanuit je lichaam en is het dus belangrijk om gezond te eten en genoeg te drinken. Er zijn vitamines op de markt die zorgen dat het haarzakje sterker word en je haar vaster laat zitten. Vitamine B zijn goed voor je haar en hoofdhuid. Tip: Kérastase Specifique Densi-Recharge 18 + 18

Is er een speciaal voedsel dat goed voor je haar is, het sneller laat groeien?
Nee niet speciaal. Alles wat gezond is zal beter werken.

Hoe krijg je een kruin in bedwang?
Dat kan alleen met producten waarmee je de kruin manipuleert, of het zo te knippen dat de kruin juist mee helpt het haar te stylen. Er tegen in gaan heeft absoluut geen zin.

Als je je haar gaat blonderen hoe zorg je ervoor dat het niet geel uit slaat? En als het toch een gele gloed krijgt hoe wordt het minder?
Als eerste blondeer je haar nooit thuis! Dit is absoluut iets voor de professionals en niet voor thuisgebruik. Wanneer je bij een kapper vandaan komt kan het zijn dat het nog wat gelig is. Je zou een zilvershampoo kunnen gebruiken. Deze heeft het gele juist op. Gebruik het niet te vaak anders word het paars.

Is het goed als je je haar kamt? Is het slecht als je nooit je haar kamt?
Mijn advies is om je haar iedere avond te borstelen met een paddlebrush dit geeft een mooie glans op je haar en voorkomt klitten. Als je een kam gebruikt, koop dan een hoorn kam.

jeffrey jansen the chair

Jeffrey Jansen van The Chair

(Beeld: Bruno Press)

www.the-chair.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties