0

Wauw, dit klinkt als een musthave voor iedereen met ernstig uitgedroogd of beschadigd haar: Caviar RepairX van Alterna. Dit fijne spulletje vermindert haarbeschadiging met 95%!

De Caviar lijn van het ultraluxe haarverzorgingmerk Alterna uit Los Angeles bestond al, maar ze hebben ‘m nu uitgebreid met vier innovatieve haarherstellende producten, ofwel de Caviar RepairX reeks. Deze lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een masker en een cream.

Naast het natuurlijk bevorderen van dikker, voller en sterker haar van binnenuit, hebben de producten van de Caviar RepairX lijn een extra toegevoegde waarde, ze behandelen beschadigd haar op professionele wijze en het hoogst denkbare niveau in drie simpele stappen: herstructureren, herleven en herstellen.

1) Herstructureren
De essentiële voedingsstoffen (vetzuren, vitamines, mineralen en proteïnen) worden afgegeven aan de vezellaag, deze voeden het haar en zorgen er tevens voor dat het haar van binnenuit versterkt wordt. Het repareert de gaatjes en oneffenheden van de beschadigde schubbenlaag, waarna vervolgens de beschermende laag van het haar afgesloten wordt om zo de voedingstoffen op te slaan. Het resultaat? Beschadigd, poreus haar wordt waanzinnig goed versterkt en is in staat om vocht vast te houden.

2) Herleven
De schubbenlaag wordt verstevigd met een beschermende laag die de haarstreng versterkt en verzacht, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen het binnendringen van vrije radicalen, alsmede het voorkomen van eventuele toekomstige beschadigingen. Stug, beschadigd haar voelt binnen no time heerlijk glad, überzacht aan en is optimaal handelbaar geworden.

3) Herstellen
Vervolgens wordt het haar volledig hersteld naar zijn gezonde staat van vóór de
beschadiging. De haarschubben van de schubbenlaag komen namelijk plat te liggen zodat er weer een fantastisch glanzend oppervlak ontstaat. Het haar heeft een uitzonderlijke glans en is volledig hersteld.

Alle producten binnen deze lijn bevatten haarversterkende proteïnen, een eigen ingrediëntenmix die zich richt op schade op microscopisch niveau om elke haar afzonderlijk van binnenuit te herstellen. Bovendien zijn deze producten geheel vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen, sodium cloride, minerale olie & petrolatum. Dat klinkt geweldig, toch?

De Alterna professional haircare producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde luxe haarboutiques en salons.

Alterna Caviar RepairX masker

www.alternahair.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties