0

Als je wilt presteren op je werk of met je bedrijf is het echt heel belangrijk om gezond en in balans te zijn. En geloof mij dat klinkt gemakkelijker dan het is. Met een groeiend bedrijf, een kleintje van bijna twee en een man die hard werkt is gezond zijn (en blijven) heel belangrijk bij ons thuis.

“Werk hard, sport veel, eet gezond en heb plezier in wat je doet: dat is voor mij balans”

Al mijn hele leven speelt sport een belangrijke rol, ik zou niet zonder kunnen. Minimaal twee keer per week loop ik hard. Omdat ik veel tijd binnen op kantoor doorbreng is het super fijn om even buiten te zijn. Af en toe stel ik mijzelf een doel, een snellere tijd lopen of een langere afstand. Zo heb ik mij nu opgegeven voor de Zeven Heuvelenloop op 15 november, een afstand van 15 km!

Iris Poldervaart

Graag deel ik één van mijn favoriete sport hairdo’s met jullie; de sporty dutch braid. Vooral met hardlopen een fijne look, geen haar in je ogen en het ziet er nog cool uit ook.

“Work out & look good while doing it”

The Chair’s Floor Mulder legt je uit hoe jij deze look thuis kunt creëren:

HOW TO | SPORTY DUTCH BRAID

Stap 1: maak een middenscheiding

Stap 2: zet de ene helft vast met een clip

Stap 3: Begin de vlecht klein bovenop het hoofd zo dicht mogelijk bij de scheiding. Werk van voor naar achter en blijf kleine plukjes pakken aan beide kanten. Let op dat je dicht bij de scheiding blijft. Vlecht helemaal door tot er geen haar meer over is en zet vast met een doorzichtig elastiekje.

Stap 4: Ga naar de andere kant en doe hetzelfde

Stap 5: Finish het haar met wat hairspray

Love, Iris

PS. Ik ben, met The Chair, genomineerd voor de VIVA400 lijst, categorie creatief. Hoe cool! Op 17 november 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt in deze categorie. Help jij mee? STEM dan hier!

Foto credits: Harlopen in het Beatrix park Amsterdam
Outfit: Running outfit Asics
Haar: Floor Mulder @The-Chair.com

iris poldervaart

Tekst: Iris Poldervaart

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties