0

Georgia 640Suikerspin haren, smurfen haren, lila haren, we zijn tegenwoordig heus wel wat gewend als het aankomt op haarkleuren. Rood is al lang niet meer het meest exotische verfje dat de kappers in hun kasten hebben staan. Toch moesten wel een keertje extra slikken toen we de regenboog lokken zagen van Georgia May Jagger.

Het model heeft namelijk écht alle kleuren in haar haren zitten: roze, paars, oranje, groen, blauw, you name it. Nadat we zijn bijgekomen van de eerste schrik moeten we toegeven dat het best wel leuk is (bij haar dan, hè). We waren dan ook benieuwd hoe ze dit voor elkaar hadden gekregen.

Georgia heeft haar haren laten verven bij Bleach London, waar ze wel vaker naar de kapper gaat. Haar haarstyliste Alex Brownswell vertelt dat het model al heel lang voor een kleurige look wou gaan, maar dat dat niet kon in verband met haar modellenwerk. Nu, tijdens de zomermaanden met weinig werk, wou Georgia dus een vrolijke tijdelijke coupe. Alex heeft dan ook acht kleuren verf gebruikt die allemaal tijdelijk zijn. Voor de kick off van het nieuwe modeseizoen in september heeft Georgia dus haar normale lokken weer terug.

Met haar handen heeft ze verschillende strengen van Georgia’s haar gemaakt en die met de verf ingesmeerd. Ze liet de kleuren op natuurlijke wijze vermengen tot nieuwe kleuren, maar lette er wel op dat de kleuren rondom haar gezicht haar complimenteerden.

Mocht je dit thuis willen doen, dan heeft Alex één tip: gebruik ook je handen, get dirty. Durf jij het aan?

 • regenboog haren
  @georgiamayjagger: Interview day @thomassabo #mylovebridge @miamcsorley rainbow hair @alexbrownsell
 • regenboog haren
  @georgiamayjagger: Bronies with @alexbrownsell @bleachlondon Mermazing Hair colour
 • regenboog haren
  @alexbrownsell: Guess who... Schools out @georgiamayjagger
 • regenboog haren
  @bleachlondon: Fab #smooshing by @tori_stewart93

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties